Продавець Smartw.kiev.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
174 відгуків
Smartw.kiev.ua
+380689692889
+380689692889
+380 (68) 969-28-89
+380 (93) 913-43-72

Пристрій вакуумного консервування ВАКС 6 кришок (2_005658)

В наявностіКод: 2_005658

348 грн

261 грн

Пристрій вакуумного консервування ВАКС 6 кришок (2_005658)
Пристрій вакуумного консервування ВАКС 6 кришок (2_005658)
261 грн348 грн
В наявності
  • +380 (68) 969-28-89 +380 (68) 969-28-89
  • +380 (93) 913-43-72
Дізнатися партнерські ціни
  • +380 (68) 969-28-89 +380 (68) 969-28-89
  • +380 (93) 913-43-72
Дізнатися партнерські ціни
  
  
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пристрій вакуумного консервування ВАКС® - система зберігання продуктів та напоїв у вакуумі. Це простий, практичний, оригінальний і запатентований винахід.

ВАКС дає можливість купувати більше продуктів, і зберігати їх з меншими втратами як вдома, так і в подорожі або на відпочинку.

ВАКС зберігає свіжість будь-яких видів продуктів набагато довше, ніж при звичайному способі зберігання. Це відбувається тому, що при відкачуванні повітря різко скорочується кількість кисню в ємності, а це призводить до сповільнення окисних процесів, тобто псування продуктів.

Для виробництва ВАКС використовуються перевірені матеріали найвищої якості.

Вакуумна система ВАКС - це система, що складається з вакуумного насоса, кришки вакуумної і ємності.

Вакуумування – найбільш природний спосіб зберігання продуктів. При цьому зберігаються вітаміни і поживні властивості, продукти не втрачають своїх якостей!

Створити ідеальний вакуум в домашніх умовах неможливо, а стало бути неможливо нескінченно довго зберігати продукти. При окисленні виділяються гази. Гази накопичуються під кришкою і коли їх тиск порівнюється з атмосферним, кришка розкривається. Деякі користувачі необґрунтовано обурюються тим, що неможливо довго зберігати такі продукти як свіжі ягоди малини і полуниці. На поверхні цих ягід знаходиться величезна кількість дріжджових грибків, які різко прискорюють процес окислення. Такі продукти як сухі гриби і фрукти довго зберігаються у вакуумі - вони не темніють і зберігають смак і аромат. М'ясо на шашлики виходить соковитим і м'яким, якщо його маринувати в вакуумі.

Тривалість зберігання продуктів залежить від їх первісної свіжості.

«ВАКС» - система багатофункціональна. За багато років накопичено багатий досвід консервування продуктів. Виявилося, що вакуумні кришки успішно замінюють металеві кришки, якими користуються для консервування. Консервація, на відміну від зберігання свіжих і найсвіжіших продуктів, передбачає термічну (пастеризація, стерилізація) обробку продуктів, банок і кришок. Перш ніж почати процес консервування, необхідно перевірити щільність прилягання прокладки до дна канавки вакуумної кришки. Потім необхідно їх скласти в каструлю прокладками вгору, залити окропом (але не кип'ятити) і накрити кришкою. Кришки діставати у міру готовності банок до закупорювання, при цьому не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок - порушується стерильність. При консервуванні всіх видів продуктів банку необхідно не доливати до горловини на 3-4 сантиметри, тому що при відкачуванні повітря вакуумним насосом під кришкою створюється вакуум, внаслідок чого вода починає кипіти, піниться і підніматися вгору. Вакуумування слід зупинити і повторити після того, як піна осяде. Не менш 5-6 качків достатньо, щоб закупорити банку. Банку після закупорювання не перевертати! Її можна "обгорнути" або "накрити шубою", як це зазвичай роблять при заготовках.

Багаторічна практика показала, що не виникає жодних проблем при консервуванні таких продуктів як: компоти, соки, варення, кетчупи, лечо та багато іншого, але ось маринування огірків виявилося проблемним - у деяких користувачів системи "Вакс" кришки розкриваються і продукт псується. Рекомендуємо процес відпрацювання маринування огірків проводити на малій кількості продукту.

Простота, надійність – ось переваги закупорювання банок вакуумними кришками. Після відкриття банки і вживання частині її вмісту банку можна повторно закупорити вакуумною кришкою, щоби продукт довше зберігся. У цьому випадку продукти з режиму консервування переходять в режим зберігання.

Фірмою «Істок» розроблений ручної вакуумний насос НВР-3, який забезпечує вакуум глибиною до 80%, а також 4 типи вакуумних кришок:

  • КВК-38 - призначені для закупорювання скляних пляшок і банок з діаметром горловини 38 мм.

  • КВК-70 - призначені для закупорювання малих банок всіх типів з діаметром горловини від 42 до 70 мм.

  • КВК-82 - для закупорювання звичайних і різьбових банок з діаметром горловини 82 мм.

  • КВК-82Р - для закупорювання різьбових банок з діаметром віночка 82 мм

  • КВК-89/100 або просто КВК-100 – для закупорювання різьбових банок з діаметром горловини 89 100 мм.

Для тих, хто зберігає продукти в погребі - остерігайтеся мишей! Відомі випадки, коли миші вигризали клапани на кришках. Герметичність порушувалася і продукт псувався.

ПОРЯДОК І ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ З СИСТЕМОЮ "ВАКС"

  1. Перевірити банку на відсутність тріщин, відколів, раковин як на самій банку, так і на її шийці. Банки з зазначеними дефектами не придатні до використання.

  2. Щільно укласти ущільнювальну прокладку в канавку кришки.

  3. Встановити кришку на горлечко банки.

  4. Щільно вставити насос в поглиблення кришки.

  5. Для створення вакууму необхідно з допомогою ручки перемістити шток вгору і вниз до упору. При консервуванні досить зробити не менше 5-6 качків, а в режимі зберігання від 15 до 20. Число качків залежить від рівня заповнення банки. Однак, чим більше зроблено качків, тим глибше вакуум. У цьому випадку шток починає різко мимовільно опускатися і наносити удари по кришці. Відкачування слід зупинити.

  6. Для відкриття банки пальцем підніміть край клапана на кришці, внаслідок чого повітря з шумом проникне в банку, і кришка легко відкриється. Для відкриття клапана не можна користуватися металевими та іншими гострими предметами, аби не з'явилося ризики на сідлі кришки.

  7. По мірі забруднення, а також у всіх випадках після консервації, насос необхідно промити теплою або гарячою водою, для чого відкрутіть гайку і вийміть шток з циліндра. Після промивання необхідно змастити манжету вазеліном.

  8. По мірі забруднення кришку необхідно промити, при цьому не допускається піддягати прокладку гострими предметами. Клапан легко виймається натисканням пальця.

  9. Якщо рух штока стає тугим, то насос необхідно розібрати, ретельно промити циліндр і манжету і змастити її вазеліном.

  10. При тривалому зберіганні манжета насоса може "загрубеть" і частково втратити еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин, але якщо це не допоможе, то її потрібно замінити.

  11. Для перевірки герметичності системи, рекомендуємо налити в банку воду з під крана, недоливши 3-4 см, накинути кришку і відкачати насосом з неї повітря. Потім перевернути банку догори дном. Якщо під клапана кришки просочуються бульбашки повітря, значить кришка непридатна до використання.

Характеристики
Основні атрибути
Матеріал Пластик
Кількість предметів в наборі 7
Комплектація насосом Так
Колір Різні кольори
  • Ціна: 261 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner